Tirsdag 5. november klokken 12,00 åpner årets store MC-messe i Milano – EICMA 2019

Her vil det meste av neste års nyheter og modeller bli presentert.

Våre bilder fra messen.

Vespa og SC project var også med på messa !

BMW 2020

2020 blir et spennende år fra BMW med flere store nyheter. Under Mc Messen i Milano har BMW lansert sykler mange har ventet på.

BMW F 900 XR

BMW F 900 R

BMW S 1000 XR

BMW F 900 XR

Først ut er en helt ny modell i BMWs sortiment, nemlig F 900 XR med en kraftig 895 cc motor på 105 HK.

Den nye motoren er en paralelltwin  med mye dreimoment og to balanseaksler for minimale vibrasjoner. Sykkelen har fått fullt LED hovedlys og vil kunne tilbys med elektronisk justerbar fjæring, sving ABS, Keyless start og quickshift.

BMW F 900 R

F 900 R er en helt ny sykkel fra BMW og deler motoren med F 900 XR på 895 cc. Motoren er tilpasset den nakne sykkelen og har en fantastisk momentkurve. Sykkelen er sporty og byr på gjerne på aktiv kjøring. Fjæringen er senket med sammenlignet med XR. Perfekt for turer på vei. Sykkelen holder høy kvalitet og byr på en rekke utsyrsmuligheter som Connectivity display, sving ABS og dynamisk fjæring.

BMW S 1000 XR

Det sportslige touringflaggskipet BMW S 1000 XR har gjennomgått massive forbedringer. Nye S 1000 XR kombinerer sportsligheten til den potente R sykkelen med komfort og sittestilling til velkjente GS.

S 1000 XR har blitt hele 10 Kg lettere enn forgjengeren, er Euro 5 kompatibel og har videreført den kraftige rekkefire motoren som yter hele 165 HK og 114 NM. Teknologisk har sykkelen gjennomgått store forandringer og er nå utstyrt med full LED frontlykt og et 6,5» TFT farge display med Connectivity funksjon. Et arsenal av førerassitentsystemer som «wheelie control», «engine drag control) og quickshifter.

En ny fordemper fra ZF gir denne sykkelen gode tilpasningsmuligheter og gir sykkelen et sport- tur preg.

Honda oppdateringer 2020

CBR 1000RR Fireblade

Den allerede moderne CBR 1000RR får en stor oppgradering med ny ramme for økt stabilitet, styrke og stivhet. Svingarmen har blitt lenger og er nå laget av 18 lag aluminium for lav vekt og styrke. Den nye Fireblade motoren er kraftigere og mer kompakt enn tidligere. Racing oppgraderinger som titanium råder og aluminium stempler er noen av hødepunktene i nye Fireblade. Motoren yter nå 189 HK ved 13.000 omdreininger og har avansert motorstyring samt justerbar tractioncontrol som skyter denne sykkelen av gårde! Fjæringen er elektronisk justerbar, og displayet er nå et farget TFT display.

Honda oppdaterer CB 1000 R, CMX 500 Rebel og scooteren SH 125i.

CB 1000 R får mindre kosmetiske oppdateringer for å ytterligere fremheve det stilige designet. Nytt på 2020 er en sort finish som erstatter den tidligere aluminiumsfinishen på innfestningen til støtdemperne, den bakre delen av bensintanken kan nå velges i   rød eller sort og en ny hvit farge.

CMX 500 Rebel får en rekke oppdateringer til 2020. Sykkelen kommer nå med et nytt LED lys med fire dioder matchet med LED blinklys og LED baklykt. Videre får sykkelen et nytt LCD display som nå har fått girindikator og forbruksmåler. Motoren er Euro 5 og har fått ytterligere forbedret ytelse.

SH 125i har vært en trofast arbeidshest i mange år. Til 2020 får den en stor oppdatering med ny motor og redesignet chassis for bedre kjøreegenskaper og førerbeskyttelse.

Den nye 4-takts motoren er nå Euro 5 godkjent og har fått start/stop teknologi for å ivareta miljøet. Ytelsen er oppgradert til 12,3 HK og er tilgjengelig på et tidlig tidspunkt. Bagasjeplassen under setet er økt til 28 liter. Scooteren har fått smart-key (keyless start) og mulighet for toppboks.

Africa Twin 2020

Honda oppdaterer Africa Twin med ny motor, teknologi og redusert vekt (5kg). Sykkelen kommer fremdeles i to varianter, L og Adventure Sports. Begge to kan fås i automat og manuell utgave.

Africa Twin 2020 har nå 1181 cc motor på 102 hk og et dreiemoment på 105 NM. Nye Africa Twin er en sykkel proppet med teknologi og sykkelen kommer nå med 6,5 fargeskjerm med mulighet for Apple Carplay og mye mer. Justerbar tractioncontrol, sving ABS, «wheelie control» og cruisecontrol er på plass.

Adventure Sports kommer standard med justerbar vindskjerm, tre stegs hovedlys som justeres i sving, slangeløse dekk, cruisekontroll, elektronisk demperjustering og hele 24,8 liter tank for lang rekkevidde. Sykkelen kommer i Tricolor farge og i sort metallic.