Innlegg

Roadsmart III testvinner


Fantastiske testresultater for Dunlop MC-dekk!

Dunlop RoadSmart III tar førsteplass i MOTORRAD’s nyeste test!

I mai-utgaven av MOTORRAD ble Dunlop RoadSmart III vinner av magasinets krevende og tøffe sammenligningstest av sport touring-dekk med særdeles imponerende resultater.

MOTORRAD roste bredden av RoadSmart III sine evner. «Det fullfører og imponerer med stor suksess – både på vår test på fjellet og stabilitetstesten på autobahn. Håndteringsevnene i svingene er utvilsomt best.»

Dette kommer dog ikke på bekostning av kjørelengden. MOTORRAD skriver at «RoadSmart III troner desidert øverst når det kommer til holdbarhetsnivå».Dunlop SportSmart TT topper håndteringstest for hypersport-dekk av PS Magazine!

Dunlop SportSmart TT er Dunlops fjerde nyhet som er lansert innen hypersport-dekk det siste året.

Dekket ble utnevnt som «best handling tyre» i PS’s tørrbanetest. Dekket scorer 28 av 30 mulige poeng med begrunnelsen «takket være den skarpe formen på dekkets framdekk, står Dunlop stødig i svingene uten å tippe og uten at det oppstår et snev av nervøsitet.»

SportSmart TT ble også rangert øverst for styrepresisjon, i tillegg til stabilitet under bremsing – to av de viktigste kriteriene for track day-kjørere!

ROADSMART IIISPORTSMART TTSPORTSMART TT

FUNGER IKKE.

TRENGER FORSIDE BILDE.

SAKS NAVN OG INGRES TEKST?