Innlegg

Gruskurs med Pål Anders


Denne vårens kjørekurs har vært en stor suksess og nå starter vi med en ny «runde».


Pål Anders Ullevålseter har hatt en lang karriere i verdenstoppen i Enduro og er en uomstridt ener i nesten alt han gjør. Svært få om noen kan mere om grus og offroad kjøring enn Pål Anders og nå kan du faktisk bli med på kurs for å lære av Mesternes Mester.

Har du akkurat kjøpt ny adventure sykkel, eller allerede har en, så har du helt sikkert lyst til å lære å kjøre på grus eller i terreng og oppleve så uendelig mye mer enn det du kan oppleve asfalt. Pål Anders kjører tre kursnivåer og du kan hoppe inn på det nivået som passer deg.


All kjøring gjør du med din egen sykkel.Gavetips

Er du usikker på hvilken julegave du skal velge å kjøpe til MC-entusiasten ?

Vårt gavekort er alltid en populær presang !

For alle MC-entusiaster er våre gavekort en populær og nyttig presang. Man kan velge mellom pålydene på kr. 500,00 – 1000,00 – 1500,00 – 2000,00 – 2500,00 – videre opp til kr. 5000,00

I tillegg til å kjøpe gavekortene i vår butikk i Strømsveien 344, kan de nå også kjøpes i vår nettbutikk.

Gavekortes pålydene kan benyttes til kjøp av deler/utstyr/bekledning, samt service og reparasjoner hos MC OSLO AS.

PS! Ved kjøp i butikken i Strømsveien 344 er pålydene valgfritt – dvs. man er ikke «låst» til kr. 500,00 – 1000,00 – 1500,00 – osv.

Gavekortet kan ikke innløses i kontanter, er personlig og kan ikke overdras til andre.

Sittepute

Ferietiden nærmer seg  og da blir det ofte litt lengere kjøreturer. Når det blir mange mil føler man ofte at sykkelens sete blir i hardeste laget.

En luftfylt sittepute er da en god og rimelig løsning. Denne er meget enkel å montere og ta av igjen – og tar liten plass når den ikke er i bruk. Mengden luft og putens hard/mykhet tilpasses etter brukerens vekt med en medfølgende pumpe.

Dette er et produkt vi har solgt med stor suksess i mange år – også til kunder som vil sitte litt høyere på sykkelen for å få en litt mindre knevinkel.

Vi har fått inn et parti puter som nå selger (så langt lageret rekker) med 33% rabatt.

Microfiberklut – MotoPro

Perfekt til polering !Disse klutene er av meget høy kvalitet og spesialtilpasset for polering, vasking og støvtørking av motorsykler, biler og andre kjøretøy. Størrelsen på 40 x 40 cm. gjør de veldig praktiske å bruke. Kan vaskes i maskin og brukes om og om igjen

Ved polering gjør klutene jobben enkel og effektiv og gir en utrolig flott finish !