Innlegg

Gruskurs med Pål Anders


Denne vårens kjørekurs har vært en stor suksess og nå starter vi med en ny «runde».


Pål Anders Ullevålseter har hatt en lang karriere i verdenstoppen i Enduro og er en uomstridt ener i nesten alt han gjør. Svært få om noen kan mere om grus og offroad kjøring enn Pål Anders og nå kan du faktisk bli med på kurs for å lære av Mesternes Mester.

Har du akkurat kjøpt ny adventure sykkel, eller allerede har en, så har du helt sikkert lyst til å lære å kjøre på grus eller i terreng og oppleve så uendelig mye mer enn det du kan oppleve asfalt. Pål Anders kjører tre kursnivåer og du kan hoppe inn på det nivået som passer deg.


All kjøring gjør du med din egen sykkel.BMW F 900 R OG XR

SUPERKAMPANJE PÅ SPORTY OG NYUTVIKLEDE BMW F 900 R OG XR.BMW F 900 R og XR er en del av en nyutviklet modellserie fra BMW med kraftig motor, moderne utstyr og teknikk. Smidige kjøreegenskaper og avansert sikkerhetsutstyr har gjort at syklene har høstet gode tilbakemeldinger fra erfarne og nye motorsyklister.

Som en kickstart til 2021 sesongen sparkes det i gang en heftig kampanje på F 900 serien hvor du som kunde får en rabatt på hele 12 495,-, tilsvarende comfortpakken på motorsykkelen helt kostnadsfritt.

Syklene leveres i flere ulike farge og utstyrsversjoner. De kan settes opp med gode bagasje og navigasjonsløsninger slik at du tilpasse sykkelen dine behov og nyte sommeren på en ny BMW motorsykkel.

Til BMW for mer informasjon

Til BMW »

Gruskurs med Pål Anders


Denne vårens kjørekurs har vært en stor suksess og nå starter vi med en ny «runde».


Pål Anders Ullevålseter har hatt en lang karriere i verdenstoppen i Enduro og er en uomstridt ener i nesten alt han gjør. Svært få om noen kan mere om grus og offroad kjøring enn Pål Anders og nå kan du faktisk bli med på kurs for å lære av Mesternes Mester.

Har du akkurat kjøpt ny adventure sykkel, eller allerede har en, så har du helt sikkert lyst til å lære å kjøre på grus eller i terreng og oppleve så uendelig mye mer enn det du kan oppleve asfalt. Pål Anders kjører tre kursnivåer og du kan hoppe inn på det nivået som passer deg.


All kjøring gjør du med din egen sykkel.Premiere på ny BMW S 1000 R og G 310 R

Torsdag 19.11.20 lanserte BMW to helt nye og spennende modeller med mange betydelige oppgraderinger og nytt, tidsriktig design. 

BMW G 310 R

BMW G 310 R er er en lettkjørt og smidig motorsykkel som gir nye muligheter hver eneste dag. Sykkelen leverer en komplett pakke med gode kjøreopplevelser og moderne utstyr. LED lys med DRL funksjon, Ride by Wire,  slipper clutch og fintunet motor med forbedret karakter og lydbilde som fremhever det eksklusive preget.

  • 34 HK ved 9250 RPM
  • 313 CC
  • 28 NM ved 7 500 RPM
  • 0,33 L pr. mil

BMW S 1000 R

Den gjennomprøvde S 1000 R har fått en stor oppgradering og et helt nytt, spennende design. Når motoren på nye BMW S 1000 R starter opp, og du møtes med en krisp lyd av mye effekt. Den nye, presise motoren, som sykkelen deler med S 1000 XR yter 165 HK og sender den 199 kg lette sykkelen (194 kg med M package) til over 200 km/h på et blunk og med perfekt kontroll over sykkelen.

  • 165 HK ved 11 000 RPM
  • 999 CC
  • 114 NM ved 9 250 RPM
  • 199 KG fulltanket

NYE SPENNENDE HONDAMODELLER ER LANSERT

2021 blir et spennende år med flere nye modeller med ny, moderne teknologi og sprekt utseende. Flere nåværende modeller får et ansiktsløft og tilpasninger for å bli din optimale tohjuling i tillegg til lanseringen av nye sykler.

Motorsykkelutviklingen går raskere enn noen gang og syklene får stadig mer utstyr og tekniske løft som er lette å se, men det hender mer på fabrikkene enn som så. Strengere miljøkrav gjør motorene mer effektive med lavere bensinforbruk, de har lavere utslipp samt mindre vibrasjoner og støy for å gi deg den ultimate kjøreopplevelsen.

Til 2021 sesongen har Honda lansert intet mindre enn 7 nyheter. Heng med for en kort introduksjon!

CB 125 R

Siden lanseringen av CB 125 R i 2018 har sykkelen vært en av de mest populære lette motorsykler i Norge. Den er smidig, letthåndterlig, har lav vekt kombinert med et stilig utseende som den deler med sine storebrødre i Neo Sports Cafe serien.

CB 125 R får en ny motor med fulle 15 HK (maksimalt på A1 førerkort) og dreimoment er opp 1,2 Nm. i forhold til forgjengeren. CB 125 R er den første lette motorsykkelen med Showas eksepsjonelle «Big piston» forgaffel – og den har nå ABS bremser som bruker sykkelens IMU for høy ytelse, sikkerhet og komfort. LED hovedlys, blinklys og et LCD display hever det allerede moderne preget til CB 125 R.

CB 1000R og CB 1000 R Black Edition

CB 1000 R har siden lansering vært Hondas flaggskip i nakensykkelsegmentet med 145 HK, aggressivt utseende og rund LED lykt som signaturen på verket.

Den nye modellen beholder det allerede aggressive utseendet og får en ny, tåreformet lykt som er tiltet bakover, samt en ny bakramme med «tøffere» vinkel. Nye hjul med syv eiker holder sykkelen stødig i linjene på både vei og bane. Sykkelen får også et stort teknologisk løft med en ny, digital skjerm på 5 tommer og tekniske tilpasninger.

Black Edition utgaven komplementerer det aggressive utseendet med et håndlaget, custom design og en dyp sort farge på hovedlykten, skjermen, gaffel, radiator, luftfilterboks, og eksos.

X Adventure

Honda X Adventure kombinerer et stilig offroad-utseende med den klassiske urbane scooteren.

Til 2021 har sykkelen blitt mer kraftfull, fått lavere vekt og elektronisk gass med «ride by wire» system.

Sykkelen har nå store oppdateringer for å gjøre den mer engasjerende og for å gi den enda bedre kjøreegenskaper. Effekten økes med 4 hk, endret girutveksling gir økt respons og jevnere gange.

Teknologisk har sykkelen fått store løft med USB port for lading av mobiltelefon, doble LED lys og mer lagringsplass.

NC 750 X

Hondas bensingjerrige motorsykkel har flere større oppgraderinger, og får de samme motoroppgraderingene som «broren» X-Adventure. Motoren blir kraftigere, dreiemomentet er økt og den kan nå operere over et enda større turtallsregister.

Den elektroniske gassen (ride by wire) gir nye muligheter for individuell konfigurasjon. Flere kjøremoduser, som sport, rain og standard er på plass og blir på utgaven med automatgir koblet rett til girkassen.

Mange elsker NC 750 på grunn av det store oppbevaringsrommet der man normalt finner tanken. Dette er nå økt til hele 23 liter, og gjør sammen med LCD fargeskjerm, USB port, og adaptive blinklys NC 750 til den perfekte pendlersykkelen!

Mange vil gledes over en setehøyde som er 3 cm lavere enn tidligere slik at flere vil finne seg til rette på den nye, spreke modellen.

SH 350 I

Honda SH 350i er en letthåndterlig, prisgunstig scooter med god kapasitet og smidige kjøreegenskaper med god rulleevne. Den nye SH 350i har fått bedre kjøling, og mer kraft for enda kjappere akselerasjon. Nytt er også LCD skjerm, USB lading, tractioncontrol og «SmartKey» for nøkkelløs start.

PCX 125

PCX er en av de mest solgte scootere globalt sett og er et høyt elsket pendlerverktøy i mange stor-byer. Til 2021 blir den kraftig forbedret med ny kraftigere motor med lavere bensinforbruk. PCX har som sine større søsken fått USB lading så du alltid kan være tilkoblet, mer plass til bagasje og utstyr. LED hovedlys og friskere, skarpere linjer gir et friskt design!

BMWs første M motorsykkel !

BMWs første M motorsykkel!

✔️ Heftige ytelser
✔️ Rått design og
✔️ Raske rundetider
✔️ Klar for bestilling
✔️ – Pris fra 409 990,-

The BMW M 1000 RR

Racing like no other

Les mer her »

Equipment

Standard equipment:

Windshield high
BMW Motorrad Race ABS and ABS Pro
7 riding modes (Rain, Road, Dynamic, Race, Race Pro 1-3)
Pit-Lane-Limiter
Launch Control
Dynamic Traction Control (DTC) +/- Shift
Wheelie Control
Slide Control
Hill Start Control (HSC) Pro
Dynamic Brake Control (DBC)
Shift Assist Pro
6.5″ TFT-Display

LED-Headlight, Taillight and Turn Signals
Heated Grips
Cruise Control
M Lightweight Battery,
M Chassis Kit with rear height adjustment and swingarm pivot

Optional equipment:

M Competition Package with: M Brake Lever, M Clutch Lever, M Brake Lever Guard, M Rider Footrest, M Engine Protector, M Carbonparts Swing arm in anodized aluminium -7.8 oz g, M GPS-Lap timer (activation code),

M Endurance chain,
Passenger Package incl. Passenger Cover.
Anti-Theft Alarm

Optional accesories:

Radiator Guard
Windshield tinted
Windshield bubble tinted
M Tyre Warmer
M Datalogger and M GPS Laptrigger
M Cover Kit

Utvidet teknisk info

Les mer her »

Den nye BMW R 18

SOUL IS ALL THAT MATTERS.


Engine:

1802 ccm capacity
158 Nm torque at 3,000 rpm
690 mm seat height
290 km range (min.)

Les mer her


Til BMW-Motorrad »


Pris fra 364 900 NOK*


Til Finn »

Lansering av R 18 hos oss blir lørdag 19 september.


Her kan du se en tidligere sak vi  vi hadde om R18 (A BAVARIAN SOULSTORY)


Til "A BAVARIAN SOULSTORY" »

Besøk BMW motorrad her.


Til BMW-Motorrad »

Det er på tide å ta en dyp titt på Soul til R 18 !


Til Facebook »

Her kan du se resten av BMW Motorrad sine podcast.


Til BMW-Motorrad »

MCO LED ekstralys


Til nettbutikk »

Sittepute

Ferietiden nærmer seg  og da blir det ofte litt lengere kjøreturer. Når det blir mange mil føler man ofte at sykkelens sete blir i hardeste laget.

En luftfylt sittepute er da en god og rimelig løsning. Denne er meget enkel å montere og ta av igjen – og tar liten plass når den ikke er i bruk. Mengden luft og putens hard/mykhet tilpasses etter brukerens vekt med en medfølgende pumpe.

Dette er et produkt vi har solgt med stor suksess i mange år – også til kunder som vil sitte litt høyere på sykkelen for å få en litt mindre knevinkel.

Vi har fått inn et parti puter som nå selger (så langt lageret rekker) med 33% rabatt.

Til nettbutikk »

Vedlikehold av kjede

Kjøper du en kjederens og en kjedesmøring av valgfritt merke, så får du med en kjedebørste på kjøpet.

Velg en KjederensKJEDERENS, MOTOREX 611Til nettbutikk »


MOTUL CHAIN CLEANTil nettbutikk »

Og en kjedesprayKJEDESPRAY, MOTOREX OFFROADTil nettbutikk »


KJEDESPRAY, MOTOREX ROAD STRONGTil nettbutikk »


KJEDESPRAY, MOTOREX, RACINGTil nettbutikk »


KJEDESPRAY, MOTUL CHAINLUBE ROADTil nettbutikk »


KJEDESPRAY, MOTOREX ADVENTURETil nettbutikk »

Få en kjedebørste på kjøpet.


KJEDEBØRSTE, MCO TOOL