Når du kjøper motorsykkel eller scooter hos oss kan vi tilby flere betaling og leveringsalternativ.

 • I høst og vintermånedene har vi ofte mange veldig gode tilbud. For mange kan det være vanskelig å benytte seg av disse tilbudene – det kan være manglene lagringmulighet fram til våren – en sykkel må selges før en ny kan kjøpes – utfordringer med finansiering – etc.

Vi viser her noen av de alternativene vi kan tilby.

 • Kjøper du en fabrikksny ny sykkel som vi har på lager og ikke har behov for finansiering med pant i kjøretøyet, kan du vente med registrering og betaling av engangsavgift fram til våren når den skal tas i bruk. Engangsavgiften varierer fra sykkel til sykkel. For en BMW R1250GS utgjør f.eks. dette ca. kr. 70,000,-.
 • Kjøper du sykkel i løpet av høst og vintermånedene får du tilbud om lagring hos oss fram til våren.
 • Om ønskelig kan vi skaffe deg et lån opp til kr. 75,000,- (uten pant i kjøretøyet) i inntil 9 måneder helt rente og avdragsfritt. Dette lånet kan f.eks. «mellomfinansiere» en sykkel du foretrekker å selge selv istedenfor å la oss ta den i innbytte.
 • Har du en sykkel du må kvitte deg med før kjøp av en ny og ikke vil bruke den som innbytteobjekt, men heller la oss selge den i kommisjon slik at du kanskje kan få en bedre pris, gjør vi gjerne dette for deg.

Kommisjonsgebyret som vanligvis er 10% av salgssummen (minimum kr. 8,000,- og maksimum kr. 14,000,-) reduseres hvis du etter sykkelen er solgt velger å kjøpe en ny eller brukt hos oss.

Finansiering – lån

Kjøretøy

Vi kan sammen med våre samarbeidspartnere tilby flere gunstige finansieringsløsninger ved kjøp av kjøretøy.

Gjeldsbrevlån/avbetaling via BMW Financial Services og Santander consumer bank

Den vanligste måten å finansiere et kjøretøy på, er i form av ett gjeldsbrevlån – som folk flest kaller avbetaling. Når man avtaler ett gjeldsbrevlån, tar långiver pant i kjøretøyet – du behøver ingen annen sikkerhet. Størrelsen på pantet er lik det beløpet du låner og pantsettelsen tinglyses i Løsøreregisteret i Brønnøysund. Dette betyr med andre ord at finansieringsselskapet har en «eierandel» i ditt kjøretøy, fram til det siste avdraget er betalt.

Vanligvis er minimumskravet til egenkapital 20% av kjøpesummen, men fullfinansiering kan også vurderes – ta kontakt! Lånebeløpet (+ renter og gebyr) kan tilbakebetales over en periode på inntil 10 år/120 måneder. For at man skal kunne få tilbud om lån må følgende forutsetninger være tilstede:

 • Fylt 18 år
 • Fast ansatt/arbeid, med inntekt og gjeld som står i rimelig forhold til lånebeløpet
 • Ikke innblandet i inkassosaker e.l. de siste årene

Renten vi for tiden kan tilby (ved 35% egenkapital) er på 4,95% og 5,95% ved mindre egenkaital.
I tillegg til lånerenten tilkommer det et termingebyr (pr. avdrag) på kr 95,- og ved opprettelsen av lånet beregnes det et etableringsgebyr på ca. kr. 4 300,- som blant annet dekker kostnadene til Staten ved tinglysningen i Løsøreregisteret. Ønsker du å innfri lånet tidligere enn avtalt, kan du gjøre dette uten ekstra omkostninger. Lånerenter og omkostninger er fradragsberettiget i selvangivelsen.

Du kan gjerne ringe oss, så kan vi sette opp en uforpliktende lånesøknad for deg. Dette tar ca. 5 minutter. Denne tjenesten er selvfølgelig uforpliktende og gratis.

Kontolån
Kontolån er en finansieringsform som stadig blir mer populær. Kontolån brukes til å finansiere kjøp begrenset oppad til kr 75.000,-. Dette betyr f.eks. motorsykkel, scooter, klær, utstyr, reservedeler, service, reparasjoner, etc. Kortet kan også brukes til å heve kontanter i alle Bank-Axept terminaler. Du søker og får tildelt en ønsket kontokreditt (minimum kr 5.000,-) i form av ett konto/kredittkort. Etter hvert som du benytter kreditten, nedbetales lånebeløpet med avtalte månedlige avdrag – minimum kr 250,- eller 3% av det du skylder. Det er ikke etableringsgebyr på denne type lån, så selv om den effektive renten er relativt høy, er kontolån ofte det beste og rimeligste alternativet ved finansiering under kr 50.000,- For at man skal kunne få tilbud om konto må følgende forutsetninger være tilstede:

   • Fylt 18 år
   • Inntekt i Norge i minst 3 år
   • Fast ansatt
   • Ingen betalingsanmerkninger
   • Inntekt må stå i rimelig forhold til gjeldsforpliktelser

Nominell rente pr. år er 19,2% og, med et termingebyr på kr 45,- pr. avdrag/måned. Etableringsgebyret er på kr. 0,-. Er lånesaldo under kr. 1000,- slipper man termingebyr. Når kreditten står ubenyttet, koster det deg ingen ting (ingen gebyrer) å ha Kontolån.

Betalingsutsettelse
Får du innvilget kontolån, kan du også få tilbud om rentefri betalingsutsettelse. Da «fryses» lånebeløpet i de valgte antall måneder og det beregnes ikke renter i denne perioden. Når perioden er over, kan man enten innbetale hele lånebeløpet, eller starte en månedlig nedbetaling.

Cresco
Den eneste kostnaden ved en slik utsettelse er etableringsgebyret:
4 måneders utsettelse – kr 275,-
9 måneders utsettelse – kr 425,-

Her kan du beregne avdrag og lånekostnader for Cresco kontolån.
Her kan du søke på kontolån.