Kjøretøy

Vi kan sammen med våre samarbeidspartnere tilby flere gunstige finansieringsløsninger ved kjøp av kjøretøy.

Gjeldsbrevlån/avbetaling via BMW Financial Services og Santander consumer bank

Den vanligste måten å finansiere et kjøretøy på, er i form av ett gjeldsbrevlån – som folk flest kaller avbetaling. Når man avtaler ett gjeldsbrevlån, tar långiver pant i kjøretøyet – du behøver ingen annen sikkerhet. Størrelsen på pantet er lik det beløpet du låner og pantsettelsen tinglyses i Løsøreregisteret i Brønnøysund. Dette betyr med andre ord at finansieringsselskapet har en «eierandel» i ditt kjøretøy, fram til det siste avdraget er betalt.

Sammen våre samarbeidspartnere Santander Consumer Bank og BMW Financial Services kan vi
tilby produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.
Disse kan hjelpe deg med MC-lån:

 • Løpetid inntil 10 år
 • Både nye og brukte motorsykler

Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Renten du får på et vanlig MC-lån avhenger av hvor mye egenkapital du selv har, og en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Et lån vil alltid handle om en vurdering av behov, betjeningsevne og livssituasjon.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende finansiering.

Priseksempel på MC-lån: Kjøpesum kr. 290,000,- egenkapital kr. 101,500,- (35%), 6,20 % nominell rente/ 8,54 % effektiv rente og nedbetaling over 5 år vil gi et månedsavdrag på kr. 3,842,-
lånekostnad: kr. 42,024,- totalt: kr. 332,024,-

Du kan gjerne ringe oss, så kan vi sette opp en uforpliktende lånesøknad for deg. Dette tar ca. 5 minutter. Denne tjenesten er selvfølgelig uforpliktende og gratis.

Kontolån
Kontolån er en finansieringsform som stadig blir mer populær. Kontolån brukes til å finansiere kjøp begrenset oppad til kr 75.000,-. Dette betyr f.eks. motorsykkel, scooter, klær, utstyr, reservedeler, service, reparasjoner, etc. Kortet kan også brukes til å heve kontanter i alle Bank-Axept terminaler. Du søker og får tildelt en ønsket kontokreditt (minimum kr 5.000,-) i form av ett konto/kredittkort. Etter hvert som du benytter kreditten, nedbetales lånebeløpet med avtalte månedlige avdrag – minimum kr 250,- eller 3% av det du skylder. Det er ikke etableringsgebyr på denne type lån, så selv om den effektive renten er relativt høy, er kontolån ofte det beste og rimeligste alternativet ved finansiering under kr 50.000,- For at man skal kunne få tilbud om konto må følgende forutsetninger være tilstede:

   • Fylt 18 år
   • Inntekt i Norge i minst 3 år
   • Fast ansatt
   • Ingen betalingsanmerkninger
   • Inntekt må stå i rimelig forhold til gjeldsforpliktelser

Nominell rente pr. år er 19,2% og, med et termingebyr på kr 45,- pr. avdrag/måned. Etableringsgebyret er på kr. 0,-. Er lånesaldo under kr. 1000,- slipper man termingebyr. Når kreditten står ubenyttet, koster det deg ingen ting (ingen gebyrer) å ha Kontolån.

Betalingsutsettelse
Får du innvilget kontolån, kan du også få tilbud om rentefri betalingsutsettelse. Da «fryses» lånebeløpet i de valgte antall måneder og det beregnes ikke renter i denne perioden. Når perioden er over, kan man enten innbetale hele lånebeløpet, eller starte en månedlig nedbetaling.

Cresco
Den eneste kostnaden ved en slik utsettelse er etableringsgebyret:
4 måneders utsettelse – kr 275,-
9 måneders utsettelse – kr 425,-

Her kan du beregne avdrag og lånekostnader for Cresco kontolån.
Her kan du søke på kontolån.