Salg-serviceKunne du tenke deg å arbeide i et spennende, utfordrende og hektisk miljø?
Har du sans for motorsykler, motor, teknikk, etc…? Da har vi kanskje jobben for deg!

Vårt firma ble etablert i 1983 og er en av markedslederne i Norge innenfor salg og service på motorsykkel, moped/scooter og de aller fleste produkter som er knyttet til disse kjøretøy. Vi har et uformelt og trivelig miljø som pr. i dag består av mer enn 25 entusiastiske og engasjerte medarbeidere.

MC OSLO ble etablert i 1983 og er en av Norges største og ledene virksomhet innenfor salg av motorsykler, scooter, deler/utstyr, samt service og reparasjoner. Vi har et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med mer enn 25 entusiastiske og engasjerte medarbeidere.

Vi opplever for tiden et meget sterkt og voksende marked og ønsker derfor å knytte til oss flere gode medarbeidere og har nå ledige stillinger.

Selger

Stillingen innebærer salg av nye og brukte motorsykler og scootere, samt andre oppgave som naturlig følger en slik stilling.

Les mere her.

Mekaniker

Vi har to ledige stillinger som mekaniker til service og reparasjoner på blant annet BMW, Honda og Vespa.

Du bør helst ha fagbrev for reparasjon av motorkjøretøy. Søkere med annen relevant utdannelse eller arbeidserfaring vil imidlertid også bli vurdert.

Ekstrahjelp

Vi skal øke staben med 1-2 personer som kan jobbe lørdager i vår dele og utstyrsavdeling. Arbeidet vil bestå av kundebehandling og salg på avtalte lørdager. Arbeidstiden er vanligvis kl. 10.00 – 14.00. Er du litt mer enn middels interessert i motorsykler, kjører du (eller har kjørt) motorsykkel selv, vil det være en klar fordel. Nødvendig opplæring vil imidlertid bli gitt.

Diverse opplysninger

Oppstart og lønn etter nærmere avtale.

Syns du dette høres spennende ut, send en søknad pr. e-mail eller brev. Skulle det være ønske om ytterligere opplysninger, kan du kontakte daglig leder Kåre Vaskinn på telefon 2303 9705 eller mobil 913 01525.