Salg-serviceKunne du tenke deg å arbeide i et spennende, utfordrende og hektisk miljø?
Har du sans for motorsykler, motor, teknikk, etc…? Da har vi kanskje jobben for deg!

Vårt firma ble etablert i 1983 og er en av markedslederne i Norge innenfor salg og service på motorsykkel, moped/scooter og de aller fleste produkter som er knyttet til disse kjøretøy. Vi har et uformelt og trivelig miljø som pr. i dag består av mer enn 25 entusiastiske og engasjerte medarbeidere.

Vi opplever for tiden et meget sterkt og voksende marked og ønsker derfor å knytte til oss flere gode medarbeidere og har nå ledige stillinger.

MC OSLO ble etablert i 1983 og er en av Norges største og ledene virksomhet innenfor salg av motorsykler, scooter, deler/utstyr, samt service og reparasjoner. Vi har et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med mer enn 25 entusiastiske og engasjerte medarbeidere.

Mekaniker

Vi har to ledige stillinger som mekaniker til service og reparasjoner på blant annet BMW, Honda og Vespa.

Du bør helst ha fagbrev for reparasjon av motorkjøretøy. Søkere med annen relevant utdannelse eller arbeidserfaring vil imidlertid også bli vurdert.

Klargjører

Vi har også to ledige stillinger til klargjøring av nye og brukte motorsykler. Har du relevant arbeidserfaring eller er generelt interessert i og/eller har erfaring med motorsykler, oppfordres du til å søke.

Diverse opplysninger

Alle stillinger er faste og heltid. Oppstart og lønn eller nærmere avtale.

Syns du dette høres spennende ut, send en søknad pr. e-mail eller brev. Skulle det være ønske om ytterligere opplysninger, kan du kontakte daglig leder Kåre Vaskinn på telefon 2303 9705 eller mobil 913 01525.