Om oss etter 35 år

MC OSLO AS ble etablert i 1983 av Kåre Vaskinn. De to første årene het vi Mopedcenter.
Fra starten av var mopeder, mopeddeler og utstyr hovedproduktene. Vi var eneforhandler i Oslo for Tempo/Sachs mopeder og i 1987 overtok vi representasjonen av Piaggio/Vespa i Oslo.

Salg via postordre har alltid vært en svært viktig distribusjonsform for oss, noe som betyr at vi ikke bare har vært en lokal forhandler, men alltid har hatt hele landet som marked og arbeidsområde.

I løpet av årene har vareutvalget bestått av mange ulike produkter og merker, men hovedfokus har alltid vært på moped/scooter og motorsykkel.

Tidlig på 90-tallet begynte vi i større grad å orientere oss mot MC-markedet. Deler, utstyr og bekledning til motorsykkel ble ved siden av bruktimport av motorsykler en stadig viktigere del av produktutvalget. I 1994 ble vi forhandler for Suzuki mopeder og motorsykler. I 1999 flyttet vi til Grenseveien 69 ved Helsfyr/Ensjø.

Etter at scootersalget tok av rundt århundreskiftet, har vi vært en betydelig aktør også på dette området med representasjon av produkter fra Vespa, Piaggio, Peugeot, Kymco og Derbi.

Vi ønsket etter hvert å fremstå enda mer som en tung MC-forhandler og høsten 2004 overtok vi representasjonen av BMW MC i Oslo og Akershus.

I perioden 2005 – 2013 var vi forhandler av ATV fra Polaris og Can-Am, men når vi i 2013 overtok som eneforhandler i Oslo for Honda motorsykler, valgte vi å avvikle ATV-avdelingen.

Etter hvert som virksomheten vokste ble butikken i Grenseveien alt for liten og i mars 2016 kunne vi endelig flytte inn i store og tidsmessige lokaler i Strømsveien 344 på Furuset.

Vårt verksted er en av Norges største og i vår nettbutikk www.mcoslo.no er det alltid stor aktivitet.
I vår store avdeling for reservedeler, utstyr, bekledning og kjøreutstyr finner du et enormt utvalg av kvalitetsprodukter.

35 år i vår bransje har vært mye ”berg og dalbane” – dette som følge av trender, økonomiske svingninger, regelendringer, suksesser og feilsatsinger – og ikke minst hyppige sesongsvingninger. En ting er sikkert – det har aldri vært kjedelig !

I dag fremstår MC OSLO AS som en av Norges største virksomheter innenfor vårt markedssegment . Med solid økonomi, massevis av kunnskap og erfaring er vi godt rustet til en stadig tøffere konkurransesituasjon. Mer enn 25 dyktige medarbeidere, markedets beste produkter og samarbeid med de viktigste leverandørene er det aller beste utgangspunkt for å møte utfordringer og gjøre suksess i årene som kommer.

MC-OSLO-Grønland

MC OSLO AS i Grønlandsleiret 23, der var vi fra 1985 til 1999

Butikken

MC OSLO AS i Grenseveien 69, ca. 1999- 2016

MC OSLO AS i Strømsveien 344