Retur, reklamasjon og angrerett ved kjøp på nett

Vi kjøp på nett hos MC Oslo har du alltid 14 dagers angrerett. Det er to måter du kan returnere varer. Enten ved å returnere i butikk eller sende med posten.

Retur i butikk

Du kan naturligvis returnere varene du har kjøpt hos oss på nett i vår MC-butikk i Oslo

Vi vil refundere hele kjøpsbeløpet/kreditere Klarna Faktura  straks vi har mottatt sendingen og sjekket at varene er i orden. Du vil motta en e-post med bekreftelse når returen er innregistrert og refundert. Vi har ikke anledning til å utbetale penger direkte i butikk.

Retur per post

Om du ønsker å sende varen i posten i stedet, gjør da som følger:

1. Send en epost til nettbutikk@mcoslo.no og gi beskjed om at du ønsker å sende en vare i retur. Oppgi gjerne ordrenummer. Vi vil da sende deg en returetikett per epost.

2. Pakk inn varene på en forsvarlig måte.

3. Print og teip returetiketten utenpå pakken. Pass på at strekkoden på returetiketten er godt synlig.

4. Lever pakken til ditt nærmeste postkontor. Husk å få kvittering, slik at vi kan spore returen. Send varen til:

MC Oslo
Postboks 38 Furuset
1001 Oslo

Ved retur tilbakeholdes 99 kr av totalbeløpet som returkostnad. Om du velger å bytte inn i en ny vare, belastes du ikke for returkostnaden.

Vi vil refundere hele kjøpsbeløpet/kreditere Klarna Faktura minus fraktkostnad på 99 kr så snart vi har mottatt sendingen og sjekket at varene er i orden. Du vil motta en e-post med bekreftelse når returen er innregistrert og refundert.

Reklamasjonshåndtering

Om det skulle være noe galt med varen, send en epost til nettbutikk@mcoslo.no så fort som mulig, så finner vi en løsning. 

Konfliktløsning

Vi lever av fornøyde kunder og forsøker å unngå konflikter, men av og til blir man kanskje ikke helt enige. Vår grunnregel er at vi forsøker å gjøre våre kunder fornøyde. Vi forholder oss også til norske regler for reklamasjon og garantier. Skulle det oppstå problemer som du mener ikke er løsbare uten hjelp fra tredjepart, anbefaler vi at du tar kontakt med Forbrukerrådet.

Leveringsbetingelser

Vi sender vanligvis ut varene innen 24 timer (på virkedager), forutsett at alle varene i ordren er på lager. Ordre som legges i helgen, sendes normalt på mandag. Vi større forsinkelser vil du få beskjed fra kundeservice hos oss.