BMW nineT Pure

BESKRIVELSE
BMW R nineT Pure
Ren og enkel med luftkjøling
BMW R nineT Pure er perfekt for deg som liker klassisk roadster-design og er på utkikk etter en ren motorsykkelopplevelse.
Den minner om motorsyklene fra 70- og 80-tallet. Men røttene strekker seg lenger tilbake enn det. Også den første motorsykkelen fra BMW var enkel, nedstrippet og dynamisk. Alt den gangen i 1923 var BMWs boksermotor kjernen i motorsykkelkonsept.
Enkel betyr ikke kjedelig. Du har nemlig mange muligheter til å tilpasse den nye R nineT Pure og skape drømmesykkelen som passer din egen stil.
Motorsykkelens røtter er tydelige både når du tilpasser den, og når du gir gass.

Nøktern, men langt fra beskjeden
Designen til R nineT Pure likner den typiske roadster-designen. Fronten er preget av den runde hovedlykten med kromring og lakkert hus pluss det nye runde speedometeret. Den tredelte rørbrorammen og den nye teleskopgaffelen med klassisk utseende bestemmer motorsykkelens proporsjoner. Midt i dette sitter den selvbærende motoren. Ståltanken, de støpte 5-ekers felgene og den typiske, smale bakparten runder av det stilfulle utseendet. Den nedstrippede designen har ikke noe med ukritisk nostalgi å gjøre. Tvert imot byr R nineT Pure på uendelige tilpasningsmuligheter. Du kan velge ekstrautstyr, tilbehør og design og forme motorsykkelen helt etter din egen smak.
Motorsykkelen er basert på et velkjent konsept og selvsagt på BMW Motorrads høye kvalitetsstandard.

Velkjent boksermotor for en egen kjørefølelse
Motoren og det elektriske anlegget til R nineT Pure er kjent fra R nineT. Den luft/olje-kjølte 2-sylindrede boksermotoren med 110 hk byr på spreke kjøreopplevelser. 2-i-1-eksosanlegget med typisk roadster-utseende understreker stilen med kraftfull motorlyd. Og ABS-bremsene (standardutstyr) og ASC (ekstrautstyr) sørger for sikkerheten på veien.

Stilfull og selvsikker
Med R nineT Pure kan du virkeliggjøre drømmen om en spesialbygd motorsykkel og sette den sammen akkurat slik du vil ha den.
Den relativt lave setehøyden gjør at motorsykkelen passer mange ulike kroppshøyder. Du kan også bestille R nineT Pure med et enda lavere fabrikkmontert sete (ekstrautstyr).
Setet er lavt og smalt med solid polstring, slik at du sitter i den umiskjennelige roadster-stillingen.

Skapt i ditt bilde
Du er hva du kjører. R nineT Pure gjenspeiler smaken og kreativiteten din. For eksempel kan du fjerne passasjerseterammen på bakparten, akkurat som på R nineT. Da får du ha den for deg selv. BMW Motorrad originaltilbehør og originalutstyr gir deg mange flere muligheter til å sette ditt eget preg på motorsykkelen. Du kan bytte ut ståltanken med en i aluminium med synlige freste sveisesømmer, eller uten. I stedet for de støpte aluminiumsfelgene kan du velge ekefelger i høy kvalitet som gir et klassisk utseende. Du kan også velge spesiallaget ekstrautstyr, for eksempel de nye CNC-freste delene. Du bestemmer selv hvordan din R nineT Pure skal se ut.

Pris på sykkel er inkludert basisutstyr: ABS. Pris er inkludert klargjøring på kr. 3.800,-.

Vi kan tilby finansiering fra kr. 0,- kontant og med inntil 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også gratis betalingsutsettelse av inntil kr. 75,000,- i opp til 9 måneder.
SPESIFIKASJONER
År2017
MerkeBMW
Finnkode86169660
ModellnineT Pure
TypeClassic/Nakne
Priskr 183,500.-
ID Updated: 2017-07-18T06:27:00.000Z Published: 2016-11-15T12:55:00.000Z Is Private: false Status: Ad Type: Motorsykkel
BILDER