Ole-Andreas Isdahl

Ole-Andreas Isdahl



Ole Andreas Isdahl er en av Norges fremste testkjørere for motorsykler.


Med 15 års erfaring  har han opparbeidet seg en omfattende kunnskap om alle typer motorsykler av ulike modeller og MC- utstyr. Som en selvutnevnt MC-entusiast er Ole Andreas lidenskapelig opptatt av motorsykler, læring  og og formidling. Han tilbakelegger hvert år ca 20 000 kilometer på veien og bidrar som ambassadør med et kunnskapsnivå på sikkerhet få andre kan gjøre.   

Denne dedikasjonen til sin lidenskap gjør at han har et unikt perspektiv på motorsykkelkjøring og forstår hva som er viktig for entusiastene. Han kan derfor dele sin personlige unike  erfaring og innsikt med både de ansatte og kundene i MC Oslo, og bidra til å skape et fellesskap rundt motorsykkelkulturen.  Til daglig jobber Ole Andreas i Norsk Luftambulanse

Hans primære oppgave i MC Oslo er å teste nye BMW- og Honda-motorsykler samt MC-utstyr for å kunne gi de ansatte i MC Oslo best mulig grunnlag for å gi råd til kundene. Og nettopp da er Ole Andreas i sitt ess å kunne gi objektive, nyttige råd om hvilken MC eller utstyr det er best å velge og alt annet som har ordet motorsykkel i seg.

Les alle hans tester av motorsykler.