Svein Vinofil Lindin

Svein Vinofil LindinSvein Vinofil Lindin er offisiell BMW Motorrad-ambassadør i Norge.

Hans engasjement for å skape genuine opplevelser basert på kjøreglede, sikkerhet og ikke minst nytelse har gjort ham til en ettertraktet representant for MCOslo og BMW.

Svein som har jobbet med vin siden 1997 og har jobbet i 10 år som vinjournalist i Finansavisen og Kapital, har en dynamisk livsstil som kombinerer hans kjærlighet for eventyrlige kjøreopplevelser og sin profesjonelle kompetanse innenfor vinverdenen. Han tar sikte på å finne den perfekte balansen mellom sanselige opplevelser på veien og smaksopplevelser i et glass etter at sykkelen er parkert.

Med sin BMW R 1250 GSA fra 2023 som representerer det ypperste innen teknologi og design, tar Svein på seg rollen som en moderne eventyrer. Denne allsidige motorsykkelen med nummerskilter KRUG gir ham muligheten til å utforske de mest utfordrende veiene og oppleve det skiftende landskapet i Norge og på vinreiser i utlandet på en trygg og komfortabel måte.

Bli med på tur

Sveins bidrag til å skape genuine opplevelser basert på kjøreglede, sikkerhet og nytelse er imponerende. Han deler sin kunnskap og entusiasme gjennom engasjerende arrangementer, hvor han tar med seg andre motorsykkelentusiaster på spennende turer og eventyr. Han vektlegger viktigheten av å kjøre ansvarlig og oppfordrer til å bruke riktig utstyr og utvikle ferdighetene som er nødvendige for å nyte motorsykkelopplevelsen på en sikker måte.

Svein Vinofil Lindin er en inspirerende skikkelse som kombinerer sitt yrkesliv som vinjournalist med sin lidenskap for motorsykling. Som den offisielle BMW Motorrad-ambassadøren i Norge, gir han en ektefølt og autentisk stemme til merket, samtidig som han sprer kjøreglede, sikkerhet og nytelse til motorsykkelentusiaster over hele landet. Følg Svein på Instagram og nettstedet Vinforedrag.no.

Om ambassadørens sykkel:

Motorsykkel: BMW R 1250 GS Adventure (2023)

Utstyr:

  • Hjelm: Schuberth C5
  • Jakke: TBA
  • Bukse: TBA
  • Støvler: TBA

Dekk: TBA

Kontakt:

Svein Vinofil Lindin

Mobil: + 47 4787 40 83

----
Foto: Erik Krafft